Bag om LightWork

Bag om Lightwork 2018-06-19T09:08:48+00:00

I mere end 10 år har vi arbejdet professionelt med personlig udvikling, coaching og mentoring af mange forskellige typer af mennesker – fra ledige til virksomhedsejere/ direktører mv. Vi har hjulpet mennesker med at finde tilbage eller skabe en livsvej der tilgodeser netop deres drømme og behov. Vi brænder for at skabe forandring og glæde hos mennesker. At se dem udvikle sig, gro og forfølge deres drømme og livsmål.

Mød Linn og Camilla

Linn Radsted

Linn Radsted

Linn er uddannet inden for markedsføring og har siden 2001 arbejdet med salg, projektudvikling og markedsføring, primært indenfor medie-og forlagsbranchen. Siden 2010 har hun drevet konsulent virksomheden GetThere.dk som rådgiver og varetager branding, markedsføring og konceptudvikling for større virksomheder og virksomhedsejere.

Siden 2010 har hun hjulpet med at søsætte flere end 22 nye projekter/ brands og hjulpet nye værksættere på vej med at springe ud i livet som selvstændige.

Sideløbende med GetThere har Linn skabt en række andre aktiviteter i eget regi, herunder det succesfulde branchenetværk EquiLink.dk, som samler over 45 fremtrædende virksomheder indenfor hestesport i et eksklusivt netværk med oplæg af nogle af landets allerdygtigste oplægsholdere.

Derudover er Linn stifter og partner på DogCoach.dk, et online univers/webshop som designer, producerer og formidler unikt tøj og udstyr til hundeejere, hvor ambitionen har været at skabe en digital virksomhed som ikke var afhængig af location eller fysisk tilstedeværelse, og som kunne skabe grundlag for passiv indkomst.

 • Linn har en forkærlighed for at skabe og igangsætte
 • Hendes vigtigste parameter for at være iværksætter er frihed
 • Hun elsker dyr (hendes hund i særdeleshed)
 • Har en svaghed for nichevirksomheder
 • Dyrker yoga og meditation dagligt og tror på mental balance i livet generelt
 • .. og så elsker hun at opleve og rejse – hvorfor hendes ambition er at skabe virksomheder der kan drives uanset, hvor hun befinder sig i verden.

Camilla Kyndby

Camilla Kyndby

Camilla er oprindeligt uddannet ergoterapeut og har de første 10 år af hendes karriere arbejdet inden for specialområdet, hvor hun primært har arbejdet med at opbygge kompetencer, tackle personlige udfordringer, samt hjælpe andre med at sætte og opnå deres mål.

Hun har siden 2011 drevet konsulent virksomheden MoveOn som har specialiseret sig i at hjælpe ledige tættere på arbejdsmarkedet og deres drømme og har haft stor succes med at hjælpe folk fra mangeårig offentligforsørgelse til selvforsørgelse.

Derudover har hun siden 2003 som coach, hjulpet hundredevis af mennesker i mål med deres ønsker og mål både privat og professionelt.

Ydermere er Camilla involveret i flere netværk og nonprofit organisationer, som har til formål at styrke velfærd og trivsel.

Camilla brænder for at motivere og rykke mennesker

 • Hendes motivation for at være selvstændig er frihed
 • Hun arbejder ofte ud fra sin intuition og altid med hjertet forrest
 • Hun er mester i forandringsarbejde
 • Hun er singlemor til to døtre
 • Og så elsker hun eventyr, spontanitet & nærvær.

“Vi brænder begge for at skabe forandring og glæde hos mennesker”