Referencer

Referencer 2018-06-19T09:08:02+00:00

Igennem mere end 10 år har vi hjulpet en række af passionerede mennesker og virksomheder med at gå efter deres livsdrømme, nå deres mål og udvikle deres forretninger. Se et udvalg af dem herunder.

“Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet. Her halvandet år efter at have deltaget i workshop: KickStart – er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse og siden da er det er gået så stærkt! På workshoppen fik jeg meget konkrete redskaber og hands-on guide til at planlægge måned for måned hvad der skulle ske for at nå i mål. Det har været en kæmpe hjælp!”

–Charlotte Nørgaard, Designer & Indehaver af UTOPIA DESIGN

“Det var med en vis ængstelse jeg overvejede at tage skridtet og blive selvstændig. Jeg havde ingen i min nærmeste omgangskreds at spejle mig i, da hverken min familie eller venner har egen virksomhed. Camilla har været en uundværlig støtte, og hun ved, hvad det vil sige at være selvstændig. Hun deler gavmildt ud af sine erfaringer, hvad enten det er noget så elementært som at oprette et CVR nr til at drøfte de følelsesmæssige blokeringer og roller coasters, der kan opstå i processen. Det jeg påskønner allermest ved Camilla er hendes gavmildhed: Den andens succes er hendes succes og hun forventer intet retur. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan vores respektive virksomheder ville se ud, hvis vi alle, som Camilla, løftede hinanden op.”

Selma Topcagic, White Glow Management

“Linn har hjulpet mig og min lille enkeltmandsvirksomhed i mange år med PR og markedsføring. Det har været en fantastisk rejse både forretningsmæssigt og personligt, og jeg var aldrig kommet så langt i min karriere uden Linns opbakning, rådgivning og løbende sparring. Tusinde tak for din indsats ildhu og altid gode humør og energi.”

Claus Toftgaard, Foredragsholder og forfatter

“Til trods for nogle svære udfordringer har det været virkelig givende, og Camilla har helt sikkert været med til at holde motivationen kørende for mig. Camilla har, når det kommer til stykket, været en afgørende faktor for, at jeg den dag i dag har fået mine målsætninger opfyldt.”

Jonuz

“Linn har hjulpet mig med PR og markedsføring de sidste 6 måneder. Rådgivning og håndholdt sparring løbende har givet mig indblik og hjælp til selv at klare tingene og ikke mindst resulteret i en øget omsætning på 30% i perioden. Linn er super dygtig til at hjælpe på en behagelig måde, også hvis man skal have det skåret ud i pap 🙂 Kan varmt anbefale Linn.”

Ulla Hansen, indehaver af Rigtig Hundemad Herlev

“Da jeg opstartede min virksomhed, var det med Camilla på sidelinjen. Hun hjalp med stor opmuntring, støtte og vejledning. Specielt der, hvor jeg fik små ”blokeringer”, såsom at ringe til skat, cvr nr. osv., hjalp hun med professionalisme, overblik og tålmodighed. Camilla har stor erfaring med at hjælpe andre og kender alt til de forskellige følelser, som opstår i kølevandet af, at gå selvstændig. Her er hun altid klar med gode råd, støtte og vejledning. Takket være Camilla, fik jeg troen på, at det nok skulle lykkes!”

Heidi, ByBargfeldt, velvære for krop og sjæl

“Linn has for a longer period of time played a major role in First achieving a market position beating all speed records. I consider Linn to be a hard working, dedicated person – extremely focused on results without compromising the quality of service. She has a wide range of professional qualities and an impressive network and I’m delighted to give my warmest recommendations to any one who wants things done.”

Flemming Parris, Direktør, First A/S

“Mit første møde med Camilla var ca. 2 måneder efter min kones død. Der var jeg slet ikke klar til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Camilla var meget forstående, men slap mig ikke. Vi mødtes en gang ugentligt og talte om fremgang og modgang. Disse samtaler gav mig mod og selvtillid. Hun gav mig ro til at komme på højkant igen. Takket være Camilla er jeg nu ansat på fuld tid. Jeg er dybt taknemmelig for alt hun har gjort for mig.”

Peter, 50 år

“Gennem 4 måneder kommer du hele vejen fra drøm til en konkret businessplan”